Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
1
Mocvara
Mocvara

Mocvara

U uzavrelom gradu Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života, i to što su majke sinova. Sinova koji nemaju očeve. Dece koja odbijaju da govore. Napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom trajaće 10 epizoda i otkriće mračne tajne iz prošlosti, a junake uvući u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja.

Serija prati inspektora Nikolu (Goran Bogdan), bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je najzad i priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Žanrovi: Crime , Drama , Mystery

Glumac: Goran Bogdan , Stefan Trifunovi , Jana Bjelica , Dejan Dedi , Vuk Kosti , Bojan irovi

Direktor: Oleg Novkovi

Scenario:

Zemlja:

Godine: 2020-09-06

Trajanje:

Kvalitet: HD

Ocjena: 0

8

Ocjena(1)