Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Equilibrium
Equilibrium

Equilibrium

Radnja filma se dešava u budućnosti nakon razornog rata koji je ostavio nesagledive posledice po ljudski rod. Pod izgovorom da bi se u budućnosti sprečila slična katastrofa, a radi lakšeg kontrolisanja i manipulacije masama, formira se novi sloj čovečanstva – eliminacija bilo kakvih osećaja potpomognuta posebno napravljenom drogom Prozium. Time mogućnost osećanja postaje zločin kažnjiv smrću. Ljudi koji se trude da tako bude i da održe red su elitna jedinica čuvara tzv. Gramatonski sveštenici među kojima je i Džon Preston (Christian Bale), otac dvoje maloletne dece.
Hajlajt cele priče je da u budućnosti u kojoj su sva osećanja zabranjena samo čovek zadužen za čuvanje tog istog sistema može da ga pobedi. Nakon što mu je žena prekršila pravilo i eliminisana, povukao se u sebe i navukao na Prozium, a u međuvremenu je postao odličan i efikasan čuvar i sprovoditelj zakona, sjajna mašina za ubijanje. Nakon što je jedno jutro zaboravio uzeti svoju dozu, vraća mu se priča i on počinje ponovo osećati. Međutim, to ne može proći neprimećeno.

Trajanje: 107 Min

Kvalitet: HD

Ocjena: 0

7

Ocjena(1)